Heldere aanpak met regie
Als je niet weet waar je heen gaat, weet je ook niet waar je uitkomt. Daarom maken we altijd een plan van aanpak. Geen ondoorgrondelijk document, maar een handzaam plan met de op te leveren eindproducten en de verschillende activiteiten die daarvoor nodig zijn. Dit alles overzichtelijk in beeld gebracht, zodat we samen precies weten wat wanneer moet gebeuren.
We starten met ons basisplan op basis van jouw input. Daarna maken we samen de definitieve aanpak. Het plan moet uiteraard passen bij jouw organisatie. Ons uitgangspunt daarbij is dat we er samen voor zorgen dat de verandering in jouw organisatie goed gaat werken. Onze aanpak is flexibel, omdat we vooraf niet tot in detail weten wat we tegenkomen. Tegelijkertijd houden we de regie, zodat we de gevolgen van gewenste aanpassingen op de planning kennen.
Je kunt op ons rekenen, ook als jouw eigen projectcapaciteit in de knel komt. Onze ervaring heeft ons geleerd dat veranderen leuk is, maar dat het ook veel tijd en energie kost. Dat kan best zwaar zijn, naast alle reguliere taken in jouw eigen organisatie. Daarom staan we altijd klaar om bij te springen.
We zijn informatiseerders, je kunt ons bevragen over gegevens, processen en applicaties. Vanuit deze invalshoeken bieden we je onze kennis en ervaring. Denk bijvoorbeeld aan trainingen en werkinstructies die niet alleen uitleg geven over de knoppen in een applicatie, maar die ook ingaan op het waarom van dit proces. In de bibliotheek van onze applicatie Saar staan deze praktische handvatten voor je klaar. Je krijgt bij aanvang direct toegang tot Saar.
Verschillende domeinen
Of je nu in de zorg zelf werkt, of in ondersteunende teams, je kunt al je vragen bij ons stellen. Heb je een vraag over het optimaliseren of inrichten van een zorgplanmethodiek in het zorg- of behandelproces? Kom maar op, we hebben alle soorten helpen implementeren. Van de vier domeinen van het Zorgleefplan (met en zonder Welzijn), de acht domeinen van Schalock, Leefplezierplan, Positieve Gezondheid, Mikzo, Omaha System tot Triple-C, ZelfRedzaamheidsMatrix en LACCS.
Of heb je een vraag over financieringsstromen, over het aanleveren van productie en declaratie of over plannen en roosteren? We kennen van alle onderdelen van de bedrijfsvoering het klappen van de zweep. Wil je meer weten over zibs, informatiestandaarden, zoals eOverdracht en het MedMij Medicatieproces? Klop maar aan, we helpen je verder.
Welke applicaties je ook gebruikt, de kans is groot dat we ze kennen. En zo niet, dan maken we ons die kennis in onze eigen tijd snel eigen.